Etienne haalt uit naar makers van ‘Boer Zkt. Vrouw’: “Ik heb het daar moeilijk mee”
Etienne haalt uit naar makers van ‘Boer Zkt. Vrouw’: “Ik heb het daar moeilijk mee”
Foto: VTM

Suikerrietboer Etienne heeft er nog steeds goede hoop op dat hij via ‘Boer Zkt. Vrouw’ een nieuwe liefde zal vinden. Maar Isabel zal het alvast niet zijn, want zij moest de boerderij verlaten.

In Dag Allemaal legt Etienne uit waarom hij Isabel naar huis heeft gestuurd. “Isabel vroeg iets te veel aandacht van mij, en ik vreesde dat dat op den duur tot conflicten zou leiden met de andere vrouwen. Ik had niet het gevoel dat Isabel de vrouw was met wie ik mijn leven wilde delen, hoewel zij mij denk ik wel helemaal zag zitten.”

Volgens Isabel is Etienne nog niet klaar voor een nieuwe relatie. “Daar heeft ze misschien wel een punt”, beaamt Etienne. “Ik heb het gevoel dat het allemaal een beetje te snel moet gaan. Daardoor heb ik haar misschien wel ietwat afgehouden. Het is niet omdat ik aan ‘Boer Zkt. Vrouw’ meedoe, dat ik stappen moet overslaan, toch?”

Etienne vindt het echter niet te vroeg om aan ‘Boer Zkt. Vrouw’ mee te doen. “Want wie zegt dat het niks wordt met Sabine of Rebecca? Ik vind het wel jammer dat de makers ons de hele tijd proberen te koppelen. Je moet beseffen dat je elkaar niet kan leren kennen op één week, en dan nog met al die camera’s en microfoons erbij. Ik geef toe: ik heb er moeite mee om mezelf volledig bloot te geven voor de camera.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.