Acteur Noureddine Farihi slaakt zucht van opluchting: “Daarom ben ik blij dat Mo eindelijk dood is”
Acteur Noureddine Farihi slaakt zucht van opluchting: “Daarom ben ik blij dat Mo eindelijk dood is”
Foto: VRT/Thuis

Op de vooravond van Allerheiligen viel in ‘Thuis’ de eerste dode van het seizoen. Mo, de partner van Franks dochter Bianca, overleefde een autocrash in Marokko niet. En zo dook het personage van Noureddine Farihi na acht 8 jaar nog eens terug op in de soap.

“De dood van Mo zet een groot verhaal in gang, dat de volgende dagen duidelijk zal worden. En daar draait het voor de makers om. Toen ze me belden om me te verwittigen dat mijn personage nog een laatste keer ter sprake zou komen, was ik vooral opgelucht. Zo ben ik eindelijk van Mo af”, reageert Noureddine Farihi.

“Zolang Mo nog leefde, bestond de kans dat hij in ‘Thuis’ zou weerkeren. Iets wat ik zelf niet meer zag zitten, want in mijn hoofd had ik dat hoofdstuk al lang afgesloten. Maar de buitenwereld, en dan vooral mogelijke werkgevers, misschien nog niet. Door Mo heb ik zeker een paar rollen en opportuniteiten gemist. Sommige regisseurs willen immers niet samenwerken met een acteur die een VRT-stempel draagt.”

“Voor ik bij ‘Thuis’ aan de slag ging, was ik erg actief bij een theatergezelschap, maar door die soaprol ontstonden er wrijvingen. Het goede nieuws van Mo’s dood is dus dat die problemen nu eindelijk achter de rug zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.