Journalist doet pittige onthulling over Meghan Markle: “Ze smeekte me om dit te doen, want ze droomde ervan om voetballersvrouw te worden”

bron: De Telegraaf
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle mag zich dan in de documentaire over haar en Harry en hun reis naar Afrika beklaagd hebben over de vele aandacht van de Britse pers, ze is blijkbaar niet altijd zo mediaschuw geweest. Dat stelde een voormalig columnist van Sunday People afgelopen zondag in The Sun.

Deze columnist, Katie Hind, ontmoette Meghan Markle in november 2013 eens in de trendy Londense wijk SoHo. Volgens haar had Meghans PR-agente in Engeland daar al meerdere malen op aangedrongen, hoewel zij zelf toen nog nooit had gehoord van de actrice of van haar Amerikaanse tv-serie Suits.

“Zij was erop gebrand naam te maken in Engeland. Ze smeekte me zowat om haar te ontmoeten voor een drankje. Het werd snel duidelijk dat Meghan zich had voorgenomen zich te profileren, zelfs al was het in een onbeduidend stuk van tachtig woorden, in het eind van mijn wekelijkse column.”

De schrijfster claimt dat Meghan haar ook advies vroeg over het daten van de beroemde voetballer Ashley Cole, die zij volgde op Twitter. Hind waarschuwde haar echter uit de buurt te blijven, omdat hij een naam had als vreemdganger. “Ze leek teleurgesteld dat ik haar droom om voetbalvrouw te worden, uiteen had doen spatten.”