Nieuwe seizoen van ‘F.C. De Kampioenen’ botst nu al op problemen: “Het zal niet gebeuren”
Nieuwe seizoen van ‘F.C. De Kampioenen’ botst nu al op problemen: “Het zal niet gebeuren”
Foto: Eén

Acteur Marijn Devalck, beter gekend als Balthasar Boma, tempert het enthousiasme rond de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-reeks. Hij wil er eerst voor zorgen dat iedereen evenveel betaald zal worden, want dat zou vroeger niet het geval geweest zijn.

Alvorens de opnames van een nieuwe reeks van ‘F.C. De Kampioenen’ kunnen beginnen, zal er eerst nog eens een hartig woordje gepraat moeten worden door de acteurs en de VRT. Dat vertelt acteur Marijn Devalck, beter gekend als Balthasar Boma, alleszins aan Dag Allemaal.

De komst van het nieuwe seizoen belooft namelijk nog pittige onderhandelingen op te leveren. In tegenstelling tot vroeger wil iedereen nu gelijk behandeld worden. “Er doen verhalen de ronde dat velen destijds meer hebben gevraagd en gekregen”, weet Marijn. “In die beginperiode zijn ze gewoon niet correct geweest met ons, maar dat zal nu niet gebeuren”, aldus de acteur.

Marijn eist dat in de contracten nu duidelijk zal moeten staan dat iedereen exact evenveel betaald zal worden. “Wat betreft wil ik volledige transparantie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.