Kijkers ‘Dancing with the Stars’ spreken (alweer) grote schande over Viktor Verhulst

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
De zesde liveshow van ‘Dancing with the Stars’ leverde opnieuw enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. Na de punten van de jury bengelden Viktor Verhulst en Ianthe Tavernier onderaan het klassement. Na het tellen van de stemmen moest Ianthe Tavernier uiteindelijk de show verlaten. Viktor Verhulst is alweer kop van jut.

Ianthe en danspartner Nick brachten een jive, maar dat pakte niet goed uit. “Je doet het goed, maar ik mis iets”, oordeelde Jan Kooijman. Daar was Sam het dan weer niet mee eens. “Ik zie vooruitgang”, zei hij. Gemende reacties dus, waarbij desondanks wel 29 punten werden gescoord.

Viktor Verhulst en zijn danspartner Natascha probeerden deze week te overtuigen met een Quickstep op een remix van Stromaes hit ‘Alors on danse’. “Het gaat beter, maar ik wil je nog meer zien dansen”, aldus Jan. Het leverde 23 punten op.

Het feit dat Viktor Verhulst in de wedstrijd blijft, ondanks dat hij een opvallend minder goede danser is dan de rest van de deelnemers, leidt al verschillende weken tot heel wat commentaar door kijkers. Dat is nu niet anders.

“Wij kijken niet meer. Puur doorgestoken kaart”, klinkt het. En ook: “Houten Viktor gaat weeral door! Wat een flauwekul zeg, die jongen heeft zelfs moeite om gewoon recht te blijven, wat heeft dat nog met dansen te maken?” “Dit is niet te schatten, Viktor die door mag! Als het zo doorgaat wint hij nog!”