IBE doet opvallende uitspraak over zijn liefdesleven

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ibe Wuyts - kortweg IBE - is er klaar voor. Vanavond staat hij twee keer voor een uitverkochte AB Club in Brussel. En hij zal daar staan met dertien eigen nummers.

Ibe Wuyts kroop de voorbije maanden in zijn pen. Nadat daar eerder al de singles Table of fools - goed voor goud - en het recente Control zijn uitgevloeid, dikte hij het aantal eigen nummers met elf stuks aan.

In de nummers vertolkt liefdesverdriet meermaals de hoofdrol. “Dat is gelukkig niet allemaal autobiografisch. Misschien bij één of twee songs wel. Bij de andere nummers kan ik me inbeelden hoe je je in zo'n situatie zou voelen”, zegt IBE lachend. Hij voegt er overigens aan toe dat er van een 'mevrouw Ibe' nog geen sprake is.

Ondanks zoveel eigen materiaal op zijn palmares denkt IBE nog niet aan een album. “Daar zijn nog geen plannen voor. Bovendien is de single Control nog maar net uit. Ik heb wel genoeg nummers voor een plaat, maar nog niet de juiste. Eerst wil ik honderd procent tevreden zijn over alle tien, elf nummers die erop moeten komen. Ik heb nog tijd.”

Tags ibe wuyts ibe