VTM

Davy Parmentier komt met eigenaardige reactie na snoeiharde kritieken op 'Wat een dag'

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
‘Wat een dag’, de nieuwe VTM-talkshow, gaat vanavond officieel in première. Het programma zorgde de afgelopen dagen al flink voor commotie. “Die commentaar, ik had niet anders verwacht”, reageert presentator Davy Parmentier.

“Omstreeks 11 uur ’s avonds, net voor het slapengaan, de mensen verrassen. Dat is de bedoeling van de nieuwe, dagelijkse talkshow die ik op VTM mag presenteren”, vertelt Davy Parmentier.

“Terwijl het programma eigenlijk vanavond pas echt van start gaat, hebben we vorige week toch al voor een verrassingske gezorgd door één van onze testafleveringen onverwacht uit te zenden. Een experiment. Eentje dat serieus over de tongen is gegaan. Met flink wat commentaar, maar ik had niet anders verwacht”, reageert Parmentier.

ongepolijst

“We zijn trouwens direct met die feedback aan de slag gegaan. Maar ik wil hier en nu duidelijk zijn: ‘Wat een dag’ zal geen gepolijst programma zijn, geen perfect afgebakend tv-format. Ik ben geen plat getrainde host en we gaan geen platgetreden paden bewandelen.”

“Ik ben alvast benieuwd naar de reacties van de kijkers. Het voordeel van zo’n dagelijkse show op zo’n laat uur is dat je constant moet blijven sleutelen. Het zal nooit af, perfect of vlekkeloos zijn. En misschien is dat ook niet de bedoeling”, aldus nog Davy.