Marco Borsato is boos: “Echt niet netjes wat ze gedaan hebben”
Marco Borsato is boos: “Echt niet netjes wat ze gedaan hebben”
Foto: Photonews

Er moest Marco Borsato iets van het hart. De Nederlandse zanger is boos op het weekblad Privé. Hij is niet te spreken over de manier waarop het weekblad zijn affaire met Iris Hond naar buiten heeft gebracht. Vlak nadat het nieuws over de affaire bekend werd, kwamen de zanger en zijn vrouw Leontine met een verklaring naar buiten.

Marco Borsato heeft vrijdagavond in de Nederlandse talkshow ‘Beau’ uitgelegd waarom hij de buitenwereld een verklaring heeft gegeven. “We werden gebeld door de krant over een sensationeel verhaal, dat overigens al tien jaar oud was en wat ik daarvan vond. Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had, en dat ik het vorige maand pas aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was”, legde Borsato uit.

“Wij vonden dit primair een zaak van ons samen. Eigenlijk reageren we nooit op geruchten, maar omdat dit voor een deel waar was, had ik wel het gevoel, om onduidelijkheid te voorkomen en om met name dat sensatieverhaal te weerleggen: laten we een verklaring geven.”

En daarmee was de kous af, dachten ze. Dat bleek echter niet zo te zijn. “Ze hebben mijn verklaring die nacht niet in volledigheid afgedrukt. Ze hebben er stukjes uit gebruikt, dat vond ik niet zo netjes.” Daarom besloot het stel om alsnog met een reactie op sociale media te komen. “Zodat in ieder geval óns verhaal ook duidelijk was. En daarmee is het voor ons ook klaar, het is een verhaal van tien jaar terug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.