Radja Nainggolan getuigt over strijd van zijn vrouw tegen kanker: “Ze probeert sterk te blijven”
Radja Nainggolan getuigt over strijd van zijn vrouw tegen kanker: “Ze probeert sterk te blijven”
Foto: Instagram

Claudia, de echtgenote van Radja Nainggolan, vecht tegen kanker. In Sportweek, magazine van de Gazzetta dello Sport, getuigt de voormalige Rode Duivel voor het eerst over dit moeilijk moment in zijn leven. Radja Nainggolan koos vorige zomer resoluut voor Claudia, moeder van hun kinderen Aysha en Mailey. Hij verkaste naar Cagliari, de club waar het voor hem allemaal begon.

Begin juli kondigde Claudia op Instagram aan dat ze tegen een tumor vecht. “Vanaf vandaag bewandel ik een nieuw pad in het leven... de chemotherapie. Na de vele tranen is het nu tijd om dit lelijke beest te bestrijden.” Een gevecht dat ze aangaat in een vertrouwde omgeving, dicht bij familie en vrienden, in de buurt van Cagliari.

“Ik ben nog altijd dezelfde”, zegt Radja Nainggolan over de ziekte van zijn vrouw in Sportweek. “Maar dit is een specifiek, moeilijk moment in ons leven. Claudia is sterk. Moedig. Ze doet haar best om haar emoties zo goed mogelijk te camoufleren. Ze volgt de behandelingen thuis, tot in de puntjes. Zeker in het bijzijn van onze dochters probeert ze zich zo normaal mogelijk te gedragen.”

“Soms zijn er wel eens discussies. Het haarverlies door de chemo is een van de moeilijkste momenten voor een vrouw. Vooral voor haar ben ik teruggekeerd naar Cagliari. Ze heeft haar ouders hier, haar vrienden, plekken die haar dierbaar zijn. In die omstandigheden kan ze de strijd beter aangaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.