Opmerkelijke actie van Queen Elizabeth tegen Meghan Markle en prins Harry: Dit heeft ze gedaan

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Foto’s die eerder deze week gemaakt werden in de audientiëkamer van Buckingham Palace tonen aan dat een ingelijste foto van prins Harry en Meghan Markle is verdwenen. Het portret had nochtans een​​ prominente plaats gekregen en stond naast een foto van prins William en zijn vrouw Kate Middleton, die opvallend genoeg wél bleef staan.

Het is opmerkelijk vindt ook Het Laatste Nieuws: hoewel het portret van prins Harry en Meghan Markle in juli nog op zijn ‘vaste’ plek stond (op het tafeltje in de audientiëkamer) toen de Queen er premier Boris Johnson ontving, was de foto van het koppel deze week tijdens het bezoek van de Hoge Commissaris van het eiland Grenada nergens meer te bespeuren. De andere ingelijste foto’s op de tafel bleven daarentegen wél in positie staan en werden niet verwijderd of vervangen.

Vraag is dan natuurlijk: waarom? Critici speculeren nu dat Queen Elizabeth op haar tenen is getrapt door de onthullende tv-documentaire ‘Harry & Meghan: An African Journey’, waarna ze prompt besliste het portret van haar kleinzoon en zijn vrouw te laten verwijderen.