Dát is even slikken voor Helmut Lotti: Dit is er gebeurd
Dát is even slikken voor Helmut Lotti: Dit is er gebeurd
Foto: Medialaan

Naar aanleiding van zijn 50ste verjaardag werd Helmut Lotti deze week uitgenodigd in de studio van ‘Wat een dag!’, de nagelnieuwe VTM-talkshow van host Davy Parmentier. De zanger zal zich zijn bezoek wellicht nog lang herinneren.

Naar aanleiding van zijn 50ste verjaardag werd Helmut Lotti deze week uitgenodigd in de studio van ‘Wat een dag!’, de nagelnieuwe VTM-talkshow van host Davy Parmentier. De zanger zal zich zijn bezoek wellicht nog lang herinneren. Op het moment dat Helmut uitgebreid vertelde over hoe hij zelf de plasticsoep in de zee al kon aanschouwen in het buitenland, vloog er een klein vliegje in zijn keel.

Helmut deed volgens Het Laatste Nieuws nog een poging te doen alsof er niets aan de hand was, maar tevergeefs. “Kunnen we wat water krijgen alsjeblieft?”, schoot presentator Davy Parmentier te hulp. “Dat is gewoon een goed excuus om champagne te kunnen drinken, ja”, klonk het. De 50-jarige zanger was evenwel doodserieus: “Er is echt net een beest in mijn keel gevlogen, heb jij dat niet gezien?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.