Ongelofelijk wat fan van Niels Destadsbader doet: “Ik stond nog in mijn handdoek”
Ongelofelijk wat fan van Niels Destadsbader doet: “Ik stond nog in mijn handdoek”
Foto: Photonews

Een alsmaar populairder wordende Niels Destadsbader wordt wel eens vaker overspoeld door fans. Die durven hem nu blijkbaar ook opzoeken bij hem thuis.

Het gaat hard voor zanger Niels Destadsbader. Deze zomer won hij voor de derde keer de Radio 2 Zomerhit, vorige week lanceerde hij zijn derde album ‘Boven de Wolken’ en in december staat hij drie dagen op rij in het Sportpaleis in Antwerpen. De meest populaire zanger wordt dan ook overspoeld door fans. Die durven hem nu blijkbaar ook opzoeken bij hem thuis, vertelde hij gisterenavond in ‘Vandaag’.

“Ik kwam uit de badkamer en hoorde ‘hallo’. Ik dacht dat het Eric Goens was die mij kwam halen voor opnames”, legt de zanger uit aan Danira Boukhriss. Het bleek echter om een fan te gaan. “Ik stond nog in mijn handdoek en natuurlijk met mijn mond vol tanden”, aldus Niels.

“Ik zei: ‘Sorry, maar het past nu even niet’”, vertelt hij al lachend verder. “Ik had dat misschien anders moeten aanpakken. Maar ik wist op dat moment echt niet wat ik moest zeggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.