Peter Van de Veire is onherkenbaar geworden: “Ik sta rechts”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na het grote nieuws bekend gemaakt werd dat ‘F.C. De Kampioenen’ er dan toch nog één seizoen zou bij maken, deelde Peter Van de Veire een foto van toen hij enkele acteurs uit de reeks uitnodigde in de MNM-studio. Niemand minder dan Marijn Devalck, beter bekend als Balthasar Boma, was er ook bij. En zelfs in tweevoud!

Heugelijk nieuws voor de fans van ‘F.C. De Kampioenen’. Tien jaar na het einde zijn er acht nieuwe afleveringen van de populaire tv-reeks op komst. De reeks viert volgend jaar zijn dertigjarig jubileum, vandaar de eenmalige terugkeer. “Mijn gedacht!”, zou Balthasar Boma zeggen, gespeeld door acteur Marijn Devalck.

Naar aanleiding van deze aankondiging, deelde Peter Van de Veireeen foto van toen hij Boma himself uitnodigde in de MNM-studio. Het was zelfs even zoeken naar de échte Boma, want ook Peter verkleedde zich als de populaire rokkenjager.

“Bonzoer mes sjeers amis! Ici le Pédégéé d’MNM”, schrijft de dj op Instagram. “Ik sta rechts én ben zo klaar om mee te spelen in de nieuwe reeks van ‘F.C. De Kampioenen’”, verduidelijkt Peter nog even.