Is dit de reden waarom het fout liep? Elke Clijsters deelt mysterieuze boodschap na breuk met Jelle Van Damme
Is dit de reden waarom het fout liep? Elke Clijsters deelt mysterieuze boodschap na breuk met Jelle Van Damme
Foto: Photonews

Elke Clijsters deelde op Instagram een mysterieuze boodschap. Is dit de reden waarom het opnieuw fout liep met Jelle Van Damme?

Op Instagram postte Elke Clijsters dinsdagochtend een raadselachtige boodschap. “Na een breuk stalkt de narcist meestal het slachtoffer. Niet omdat de narcist zijn/haar ex mist. De narcist mist het opwindende gevoel van complete controle over het slachtoffer, dat de narcist goed deed voelen. Helaas denken veel slachtoffers dat de narcist hem/haar stalkt omdat de narcist van hem/haar houdt en hem/haar mist, en wordt het slachtoffer terug gezogen in het misbruik”, klinkt het.

Het bericht is opvallend omdat Elke eind vorig jaar nog een klacht wegens stalking indiende tegen haar ex-man Jelle Van Damme. Of ook deze post betrekking heeft op hem, is onduidelijk. Begin mei leek alles echter weer koek en ei tussen de twee. Het parket seponeerde de klacht en de twee werden weer een koppel. Tot het enkele weken geleden opnieuw fout liep. “Acht maanden geleden probeerden ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Helaas is dit niet gelukt en gaan ze ieder hun eigen weg”, klonk het toen in een mededeling.

Meer nieuws

Meer nieuws

.