Harry bevestigt voor het eerst ruzie met broer William: “Er zijn dingen gebeurd”
Harry bevestigt voor het eerst ruzie met broer William: “Er zijn dingen gebeurd”

Prins Harry en zijn oudere broer William zijn ieder hun eigen weg ingeslagen. Harry bevestigt dat er onenigheid is tussen hen. Dat vertelt hij in een interview met de Britse zender ITV.

Het gesprek vond plaats in het kader van een special rond de Afrikareis van Harry en zijn echtgenote Meghan Markle die zondagavond op de Britse televisie werd uitgezonden. De interviewer vraagt daarin wat er waar is van geruchten dat er een ruzie gaande is tussen de Britse prinsen. “Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen. Maar we zijn broers, en we zullen altijd broers blijven”, antwoordt Harry daarop.

“We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden”, vervolgt de prins. “Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn. We zien elkaar niet zoveel als we vroeger deden, omdat we druk bezig zijn. Ik hou erg veel van hem en de meeste van die verhalen zijn uit de lucht gegrepen. Maar als broers heb je je goede dagen en je hebt slechte dagen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.