Koen Crucke bezorgt zijn partner Jan de verrassing van zijn leven: “Eindelijk!”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na afloop van de musical La Cage aux Folles en op de tonen van ‘Daar komt de bruid’, stapte Koen Crucke zondagmiddag het podium op in het Antwerpse theater Elckerlyc. Hij verraste er zijn echtgenoot Jan met wie hij al 50 jaar samen is. Burgemeester Bart De Wever kwam de huwelijksbeloften van de twee hernieuwen.

Vijftien jaar geleden stapte Koen Crucke in het huwelijksbootje met Jan Gheysens. Het werd een sobere ceremonie in intieme kring, want dat is wat zijn partner het liefste wilde. Maar Crucke heeft het al altijd grootser gezien: met veel toeters en bellen én in het wit, zo wilde de acteur en zanger dolgraag trouwen.

Zondagnamiddag kwam zijn droom uit. Na afloop van de musical La Cage aux Folles, waar Crucke de hoofdrol in speelt, werd Gheysels op het podium geroepen. Wanneer Crucke verschijnt in het wit en met voile, begint het hem te dagen: zijn echtgenoot heeft een grootse verrassing op poten gezet om hun liefde opnieuw te vieren.

Al snel volgt er nóg een verrassing: Bart De Wever was ook present om de huwelijksbeloften van de twee officieel te hernieuwen. “Het werd tijd dat twee echte Gentenaars eindelijk eens in een fatsoenlijke stad komen”, grapte de burgemeester van Antwerpen. “Koen en Jan, u bent opnieuw in de echt met elkaar verbonden.”