Meghan Markle bedolven onder hartverwarmende reacties, zij en prins Harry nemen drastische beslissing

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vrijdag verschenen beelden van Meghan Markle waarin ze toegaf hoe moeilijk ze het heeft in haar huidige functie als hertogin van Sussex. Meghan moest haat tranen verbijten toen ze zei dat het niet goed met haar gaat.

Nadat er vrijdag beelden verschenen van hoe Meghan Markle brak in een emotioneel interview, blijven er op Twitter reacties binnenstromen. Sinds vrijdagnamiddag is de #weloveyoumeghan trending en daar komen alleen nog meer tweets bij.

“Er zijn zoveel mensen die je wél graag zien”, “Wij zien hoe sterk je bent”, “Je hebt fantastische ideeën en we zien hoe hard je werkt”, “Ik hou ervan hoe je met je beide voeten op de grond staat”... De reacties die binnenkomen onder de hashtag #weloveyoumeghan zijn amper te tellen.

Ook prins Harry geeft in de reportage toe dat hij het bijzonder moeilijk heeft met de onophoudelijke media-aandacht. Onlangs liet het koppel weten dat ze binnenkort een pauze van zes weken inlassen om op adem te komen. De reportage met de interviews van het koppel is woensdag te zien in ‘Telefacts’ op VTM.