Wat een prachtig initiatief van de meisjes van K3: Dit hebben ze gedaan
Wat een prachtig initiatief van de meisjes van K3: Dit hebben ze gedaan
Foto: Medialaan

Er werden de afgelopen weken al heel wat acties gevoerd ten voordelen van ‘Rode Neuzen Dag’. Ook de meisjes van K3 helpen dit jaar weer een handje mee.

Er werden de afgelopen weken al heel wat acties gevoerd ten voordelen van ‘Rode Neuzen Dag’. Voor de vierde keer al slaan VTM en Qmusic de handen in elkaar. Samen met heel Vlaanderen wordt geld ingezameld voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. De voorbije jaren werd de nadruk vooral op mentaal welbevinden gelegd.

Ook de meisjes van K3 laten dit jaar hun goed hart zien. Ze werden zo gisteren opgepikt in een speciale Funny Cupcakes-mobiel, door niemand minder dan Sarah Bosuwé. Het tv-gezicht raakte net als Hanne, Marthe en Klaasje bekend door haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’.

Tijdens de kleine ‘K3 zoekt K3’-reünie rijden ze allen samen al zingend naar de BimSem school in Mechelen voor een speciaal optreden voor Rode Neuzen Dag. De bedoeling is om met de Funny Cupcakes Tour zoveel mogelijk Funny Cupcakes te verkopen en iedereen te bedanken, weet Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.