Geweldig nieuws over Samson: “Hij krijgt een nieuw leven”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dit najaar staat Gert Verhulst voor de laatste keer op de planken met de 'Samson en Gert Kerstshow'. Na 30 jaar vindt Verhulst de tijd rijp om afscheid te nemen als baasje van de pratende hond. "Op een dag krijgt Samson een nieuw leven", zegt Studio 100-baas Hans Bourlon op Radio 2 Antwerpen.

"De toekomst van Samson is voor ons iets emotioneels. Ik kijk enorm uit naar die laatste afscheidsshows met Gert", vertelt Studio 100-baas Hans Bourlon. Maar wat na die shows, als Gert Verhulst zijn rode hemd voorgoed aan de kapstok hangt? "Er liggen een aantal pistes op tafel maar we hebben nog geen concrete plannen. Daar is het iets te vroeg voor. Je moet begrijpen dat dit afscheid een heel emotionele lading heeft voor veel van onze medewerkers.”

“Het is allemaal begonnen met Samson, hij is een beetje onze Donald Duck, en daar nemen we niet graag voor altijd afscheid van. Ik hoop en denk dan ook dat er op een dag een nieuw leven komt rond Samson." Of Verhulst door een andere acteur vervangen zal worden is dus nog niet duidelijk.