Sara ligt onder vuur: “Nu weten we waarom ze meedoet aan ‘Boer Zkt. Vrouw’!”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Boer Zkt. Vrouw - De Wereld Rond
Eén van de vier vrouwen van de Belgisch-Canadese Stephan is Sara Vermassen. In 2011 nam ze deel aan de verkiezing van Miss België. In TV Familie vertelt Miss België-bazin Darline Devos dat ze zich Sara nog levendig herinnert, én dat Sara echt een feestbeest blijkt te zijn.

En Sara Vermassen is effectief een feestbeest. Op Instagram passeren regelmatig partyfoto’s van haar. Het showbizzwereldje is haar trouwens niet vreemd, want dikwijls fuift ze samen met BV’s. Zoals recent met Kobe Ilsen, Viktor Verhulst en de nieuwe VTM-talkshowhost Davy Parmentier op het Extrema Outdoor Festival in Houthalen-Helchteren.

En afgelopen zomer was Sara even de assistente van Ann Van Elsen en Born Crain tijdens de ochtendshow op JOE. Daar zorgde Sara voor ambiance. Ah ja, op verschillende filmpjes zie je haar met Ann en Born uit haar dak gaan. Bovendien is Sara bevriend met Chloé Evangelista, die vorig jaar deelnam aan ‘Expeditie Robinson’ en nu een koppel vormt met Lenny uit ‘ Blind Getrouwd’.

Deze onthullingen doen bij kijkers van ‘ Boer Zkt. Vrouw’ toch de wenkbrauwen fronsen. “Ze doet dit mijns inziens enkel om op tv te komen...”, klinkt het. “Ze kent Viktor Verhulst dus volgend jaar kan ze ook nog mee doen aan ‘Love Island’”, reageert iemand anders eerder cynisch. “Ze wil dus genieten van een gratis reisje, hopelijk is de boer niet te dom en heeft hij het door”, klink het bezorgd. Weer iemand anders komt met advies voor boer Stephan: “’Boer zoekt vrouw’ maar ‘vrouw zoekt vooral aandacht’. Dumpen!”