Jeroen Meus reageert na oproep en heeft prachtige boodschap voor vijfjarig jongetje in het ziekenhuis: Dit gaat hij doen
Jeroen Meus reageert na oproep en heeft prachtige boodschap voor vijfjarig jongetje in het ziekenhuis: Dit gaat hij doen
Foto: Photonews

Jeroen Meus heeft een prachtige boodschap voor een vijfjarig jongetje. Het kind ligt al een tijdje in het ziekenhuis en zou maar wat graag iets van Jeroen Meus horen. De tv-kok heeft beloofd dat hij het jongetje een bezoekje gaat brengen.

Een jonge vrouw was op Twitter een oproep gestart in de hoop Jeroen Meus te kunnen strikken om haar zieke neefje op te vrolijken. “Mijn neefje van vijf jaar is een enorm grote fan van Jeroen Meus. Hij ligt al een tijdje in het ziekenhuis en kijkt elke dag uit naar het programma”, vertelde Hanne Mareels uit Roeselare op Twitter. Al snel werd de post meer dan honderden keren gedeeld.

In eerste instantie vroeg ze de bekende tv-kok slechts om een klein gebaar: “Mijn doel is om deze tweet tot bij hem te brengen zodat ik kan waarmaken dat hij een filmpje maakt voor mijn kleine vriend!”

Maar de tv-kok veranderde het mooie gebaar in een prachtige daad. “Uiteraard!” reageerde Jeroen Meus binnen één dag tijd. “Dat komt snel in orde. Ik wil hem ook gerust een bezoekje komen brengen. We regelen dat!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.