Tatyana Beloy komt in de problemen: “Dat nooit meer”
Tatyana Beloy komt in de problemen: “Dat nooit meer”
Foto: Photonews

“Toen ik halsoverkop verliefd werd op mijn vriend, veranderde ik in een klein zwak vogeltje, dat zich afvroeg of ik mij wel wilde smijten in die nieuwe relatie.” Zo begint het boek van Tatyana Beloy, dat ze vandaag voorstelt.

In ‘Nooit meer stiefmoeder’ schrijft Tatyana Beloy over haar ervaring met het plusouderschap. Twee jaar geleden werd ze halsoverkop verliefd op haar vriend Konrad. Maar er was een probleem: Konrad had al een zoontje. En dat terwijl Tatyana had gezworen nooit meer stiefmoeder te worden. Maar Tatyana zocht hulp bij dit moeilijke vraagstuk, en is vandaag gelukkig met Konrad én zijn zoontje.

Ze heeft haar verhaal en de adviezen van haar therapeut gebundeld in een boek. “Plusouderschap wordt onderschat”, zegt Tatyana. “Na een negatieve ervaring met mijn vorige vriend had ik mijn zus gezegd dat ik nooit meer stiefmoeder wilde zijn. Zij raadde me aan om eens te praten met Erik Franck, een cognitief gedragstherapeut. Ik kon er mijn twijfels en terughoudendheid ombuigen in puur enthousiasme."

"Vandaag voel ik mij voor het eerst in mijn leven echt ergens thuis en deel van een gezinnetje. Dat is magisch. Wat ik voor mijn vriend voel, heb ik nog nooit eerder mogen ervaren. Net zoals de turboboost die ik krijg omdat ik mee voor het kleine kereltje mag zorgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.