Annie Geeraerts ziet dit helemaal niet zitten: “Ik mag er niet aan denken”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Annie Geeraerts, de Bomma uit 'Familie', is bijzonder graag gezien door de fans van de VTM-soap. Het was voor deze fans onlangs dan ook een opluchting van jewelste dat de Bomma dan toch niet uit ‘Familie’ verdwijnt.

“Ik zal de komende tijd net weer iets méér aan bod komen”, vertelt Annie Geeraerts daarover. “De schrijvers hebben de kijkers gewoon even op het verkeerde been gezet.” Gezien haar leeftijd zal ze vandaag of morgen toch eens uit de reeks geschreven worden, beseft ze. Maar de actrice geniet ervan dat ze op haar 93 nog altijd mag acteren.

“Ik heb gemiddeld één draaidag om de veertien dagen. Ze hebben mij vorige week nog een pakket teksten doorgestuurd. Scènes die in januari en februari zullen worden uitgezonden, dus ik ben nog wel een tijdje te zien”, vertelt Annie.

“Ik ben blij dat ik op mijn leeftijd nog mag en kan acteren. Ik heb niet alleen een fijne job, ik krijg ook uitnodigingen voor premières en voorstellingen... Als dat zou wegvallen, zou ik veel minder onder de mensen komen. Ik zie het genoeg rond mij: mensen die klagen dat hun dagen veel te lang duren, die niet weten wat te doen. Of in een home zitten. Ik mag er niet aan denken", klinkt het.