Kat Kerkhofs maakt erg pijnlijke uitschuiver: Dit is er gebeurd
Kat Kerkhofs maakt erg pijnlijke uitschuiver: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Het werd reeds gezegd, over de presentatieskills van Kat Kerkhofs zijn de meningen bij ‘Dancing With The Stars’-kijkers verdeeld. En dan was daar nog die pijnlijke uitschuiver tijdens de eerste aflevering…

“Ik geef mezelf voorlopig een 6,5 op 10. Een goeie score, vind ik. Want er is nog groeimarge”, aldus Kat Kerkhofs over haar eigen presentatiewerk. Inderdaad, het is voor Kat tot nu toe niet geheel vlekkeloos verlopen als presentatrice. Zo maakte ze tijdens de eerste aflevering een pijnlijke verspreking. Een koe wordt volgens haar niet gemolken maar... ‘gemelkt’.

‘”Dat was echt puur van de stress”, laat Kat na die uitschuiver weten. “Weer eens niet nagedacht, er uitgeflapt wat op dat moment in mijn hoofd opkwam. En ja, dan maak je al eens een fout. Dat is menselijk. En trouwens: dat was mijn eerste grote presentatie op tv. Naast een klepper als Gert Verhulst. Wie zou er dan eens geen foutje maken?”.

“Elke week een punt vooruit nu, tot ik op het einde van het ‘Dancing With The Stars’-seizoen aan 9 op 10 zit. Ik blijf als presentatrice in ieder geval heel dicht bij de spontane persoon die ik ben, en dat is megasuperbelangrijk voor mij”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.