Gert en James hebben groot nieuws: “Zelfs de grootste zuurpruim zal hier blij van worden”
Gert en James hebben groot nieuws: “Zelfs de grootste zuurpruim zal hier blij van worden”
Foto: Photonews

Waar een verblijf op de boot van ‘Gert Late Night’ al niet goed voor is. De Nederlandse zanger Jan Smit vond er twee weken geleden inspiratie voor een duet met Gert Verhulst en James Cooke. Het resultaat, ‘Altijd’, is vanaf vandaag digitaal beschikbaar.

Twee weken geleden was Jan Smit te gast bij ‘Gert Late Night’, en daar ontstond het idee om samen een liedje op te nemen. “Als je vier dagen non-stop met elkaar zit opgescheept, dan smeed je een bijzondere band en die werkte inspirerend”, laat Jan weten. En zo is ‘Altijd’ ontstaan, een uptempo liedje met Gert en James over onvoorwaardelijke vriendschap.

Gert Verhulst is enthousiast over het resultaat. “Het idee ontstond spontaan en op het einde van de eerste avond was er al de melodie en het refrein. De volgende ochtend werd er aan boord, maar ook op onze redactie, luidkeels meegezongen met ‘Altijd’, een oorwurm die we niet konden laten liggen. Hij is radiovriendelijk, heeft een zeer hoog meezinggehalte en werkt bijzonder aanstekelijk. Zelfs de grootste zuurpruim wordt hier vrolijk van, althans dat hoop ik”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.