Pat Krimson doet een boekje open over Regi: Dit is de echte reden van hun ruzie

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Pat Krimson, die deze week te gast is in ‘Gert Late Night’, kroop in bed met James Cooke. Hij deed daar een boekje open over zijn vete met Regi.

Samen met James Cooke blikt Pat Krimson terug op zijn wilde leven op Ibiza. “Dat is daar een feest, dat is daar leuk. Ik vond dat zalig. Iedereen om mij heen, die pakten wel eens een lijnen en van alles”, lacht Pat Krimson. “Ik ben toen een paar jaar ook eens goed doorgegaan. Het was een geweldige tijd, maar ik ben blij dat ik er ook weer uit ben geraakt."

Na een tijdje besloot Pat Krimson naar België terug te keren en zich volledig op de muziek te smijten, iets wat niet evident was. “Mijn plaats was een beetje ingenomen, door Regi. Dat was een beetje een copycat.” Volgens Pat Krimson was Regi een beetje zijn schaduw. “Nicky Vankets is begonnen om ons te kleden. Daarna heeft Regi dan Nicky Vankets gepakt bij Milk Inc. En zo is dat mij blijven achtervolgen.”

In de media was meermaals sprake van een vete en ruzie tussen Regi en Pat Krimson. “Je moet dat zien bij mij en Regi zoals Anderlecht en Brugge. Daar is ook een strijd. Ik zeg nog altijd ‘hij heeft dat zeer goed gedaan. Hij heeft heel goede platen gemaakt en ik vind dat chapeau.’”