Brigitta Callens (die amper nog te herkennen is!) doet opvallende mededeling: “Het weegt zwaar"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Brigitta Callens is nog herstellende van een val van de trap. Die gebeurde al in maart van vorig jaar. Naar aanleiding van haar 39ste verjaardag heeft de ex-Miss België nu een opvallende foto van haarzelf gepost. Op het beeld is duidelijk te zien dat haar gezicht enigszins ‘veranderd’ is.

Brigitta Callens heeft belangrijke nieuws voor de klanten van haar yoga-instituut La Maison Pure. “Met een team van gelijkgestemden, na een zeer zware, lange, intense revalidatie, voel ik me enorm verheugd te melden dat de deuren van het yoga-instituut binnenkort weer kunnen opengaan”, aldus Brigitta. “Zowel de winkel als het instituut zijn in wederopbouw.”

“Ikzelf tracht step by step met een enorme dosis discipline mijn volle kracht te herwinnen. De laatste fase van mijn revalidatie weegt zwaar, maar is het meer dan waard. Nog even geduld. Er wordt gewerkt aan iets prachtigs. Elke dag mag u vertrouwen op mijn inzet en doorzettingsvermogen om u allen binnenkort terug te mogen verwelkomen. Dank voor de enorme liefdevolle steun.”