Elton John heeft gezien hoe Elizabeth haar neefje sloeg: “Spreek me niet tegen, ik ben de Queen”
Elton John heeft gezien hoe Elizabeth haar neefje sloeg: “Spreek me niet tegen, ik ben de Queen”
Foto: Photonews

Queen Elizabeth II, de koningin van Engeland, zou haar neefje jaren geleden een klap verkocht hebben. Dat beweert Elton John in zijn biografie. De zanger was er getuige van.

David Armstrong-Jones, de zoon van Elizabeths jongere zus prinses Margaret, was als kind nogal een wijsneus. De Queen was echter niet gediend met de manieren van haar jonge neefje. Ze zou hem ooit een oorveeg verkocht hebben. Al beweert Elton John in zijn biografie wel dat dit op een speelse manier gebeurde. “Ik weet dat de koningin een streng imago heeft, maar geloof me, ze kon soms echt hilarisch zijn.”

De zanger schrijft in zijn boek dat Elizabeth aan haar neefje vroeg om even te gaan kijken of alles oké was met zijn kleine zus die zich wat onwel voelde. De jongen probeerde vanonder het werkje van de Queen te geraken, maar dat liet ze niet zomaar gebeuren. Ze gaf hem, zo beweert Elton John, een lichte klap in het gezicht na elk woord dat ze uitsprak. “Het ging zo: ‘Spreek’ - klap - ‘me’ - klap - ‘niet’- klap - ‘tegen’ - klap - ‘ik’ - klap -’ben’ - klap - ‘de’ - klap - ‘Queen’”, beschrijft de zanger. “Toen ging hij weg en merkte de Queen me op. Ze knipoogde even en ging verder.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.