Marianne uit ‘Boer zkt. Vrouw’ geeft het openlijk toe: “Daar heb ik het heel lastig mee”
Marianne uit ‘Boer zkt. Vrouw’ geeft het openlijk toe: “Daar heb ik het heel lastig mee”
Foto: VTM

Huskygids Marianne uit ‘Boer zkt. Vrouw’ zou graag haar leven delen met een man. Vooral in een welbepaalde periode van het jaar valt het alleen zijn haar zwaar.

Marianne uit Nijlen woont alleen in een huisje in een klein dorp in het noorden van Lapland. Daar zijn meer rendieren dan mensen, en in de winter komt de zon er niet eens op en blijft het de hele dag donker. Marianne heeft het er naar haar zin, maar zou dat leven wel graag delen met een man.

In een bepaalde periode van het jaar voelt Marianne zich echt alleen. “Het wordt lastig rond de feestdagen. Dan mis ik iemand. Op andere dagen is het gelukkig druk. De winter is het hoogseizoen, dan werk ik van zeven uur 's ochtends tot zes uur ’s avonds”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Al beseft Marianne dat het voor een man niet evident is om in Finland te komen wonen, er zijn daar amper jobs. “Hij kan werken in een restaurant. Of sneeuwscootergids worden. Of klusjesman. Ik zou het al fijn vinden mocht mijn lief zes maanden hier werk hebben in de winter, dan is het hoogseizoen. Ik heb ook eerst een paar winters hier gewerkt en dan pas de beslissing genomen om hier te komen wonen. En als je echt verliefd bent, maakt het niet uit dat je niet altijd bij elkaar bent.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.