Echtgenoot van Trisha reageert op geruchten over zelfmoordpoging

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet goed met zangeres Trisha. Ze kampt al maanden met een zware burn-out en verblijft afwisselend thuis en in de kliniek, waar ze psychisch wordt begeleid.

Trisha slaakte onlangs een noodkreet op Facebook. “Door te crashen en therapie te volgen, besef ik wat er in mijn jeugd allemaal gebeurd is. Ik heb nu vooral nood aan échte liefde, warmte, erkenning”, schrijft de zangeres. Volgens Trisha’s man Kurt heeft het feit dat Trisha nood heeft aan affectie alvast niets met hun relatie te maken. “Wij zijn twee handen op één buik”, klinkt het.

“Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat alles super is tussen ons, maar ik denk niet dat ik me grote zorgen moet maken. Trisha is door haar burn-out heel vatbaar voor prikkels. Daardoor ziet ze dingen donkerder in dan ze zijn. Ze voelt zich door alles en iedereen in de steek gelaten. Maar ze volgt therapie. Ze is in goede handen. Ik ga ervan uit dat alles goed komt”, aldus Kurt.

“Voor alle duidelijkheid: het gerucht dat Trisha een zelfmoordpoging ondernomen heeft is niet juist”, zegt Kurt tot slot. “Dan zou ik pas écht panikeren! Maar nu zie ik zeker lichtpuntjes. Ze reageert goed op de therapie en praat heel open met de mensen die haar begeleiden. En van mij krijgt Trisha uiteraard alle steun.”

Tags trisha