Het gaat niet goed met Gordon

bron: HLN
door: Redactie
Gordon Heuckeroth
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth
Gordon, de zanger en presentator die bijna drie maanden clean en nuchter is, voelt zich niet goed. Hij heeft zijn volgers op Instagram om steun gevraagd.

Gordon deelt mee dat hij de afgelopen week ziek is geweest en het sinds twee dagen ‘kut’ met hem gaat. “Alleen maar posten hoe geweldig het gaat, daar word ik misselijk van”, schrijft Gordon, die veel is gaan sporten nu hij is afgekickt. “Ik moet weer in mijn training komen, maar ik heb al drie dagen een soort van antigevoel.”

De zanger/presentator laat ook weten dat hij het moeilijk heeft met nuchter blijven. “Gisteren ook voor het eerst in al die maanden weer zin in drank”, schrijft hij. Maar de zanger/presentator belooft plechtig dat hij niet gaat hervallen. Hij vraagt steun aan zijn volgers. “Ik blijf sterk en kom uit deze dip! Dit hoort erbij! Pep me op!”

Veel collega’s steken hem een hart onder de riem, waaronder ook ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Dan Karaty. Ook zanger Xander de Buisonjé heeft bemoedigende woorden voor Gorden. “Zet ’m op ouwe tijger, je kunt het”, schrijft hij.