Celien, de dochter van Margriet Hermans, vertelt vreselijke gebeurtenis: “Dat komt hard aan”
Celien, de dochter van Margriet Hermans, vertelt vreselijke gebeurtenis: “Dat komt hard aan”
Foto: Eén

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, heeft in ‘Vandaag’ op Eén over een vreselijke ervaring verteld. Ze getuigde over de gemene reacties op haar overgewicht.

“Ze bedoelen het grappig, maar het komt zo hard binnen”, aldus Celien Deloof. “Ik stond eens een keer op het podium met mama en Luc Caals. Toen zei iemand: ‘Vandaag hebben we de dik voor mekaar-show’. Ik kan me inbeelden dat het grappig bedoeld was en dat dat voor het publiek een ludiek moment is geweest, maar op dat moment zak je bijna letterlijk en figuurlijk door het podium. Dat komt hard aan.”

“Mensen hebben door de sociale media geen filter meer,” gaat Celien verder. “Vlak na mijn operatie las ik ergens: ‘Nu kan ze zich samen met haar ma terug gaan volsteken, en dan zien we ze binnen vijf jaar wel terug op de operatietafel’.”

Ze vertelt ook over het moment waarop ze de klik maakte, en wiste dat ze écht wilde afvallen. “In het vliegtuig moest ik bijna een tussenstukje vragen om mijn gordel dicht te krijgen. Toen dacht ik ‘nu is het genoeg’.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.