Luc Appermont ziet de paniek bij zijn partner Bart Kaëll: 'Plots kreeg hij deze vreselijke gedachte'

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Luc Appermont en Bart Kaëll toeren voor het tweede jaar op rij door Vlaanderen. Overal waren ze komen krijgen ze een daverend applaus en een staande ovatie.

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn nog altijd enorm populair. "Bart en ik genieten er van om samen op te treden, dat is telkens een feest! Er zijn nu ook plannen voor een nieuw tv-project, maar daarover kan ik nog niets zeggen. Die wereld evolueert ook zo snel. Het is niet te voorspellen hoe we binnen vijf jaar tv kijken", merkt Luc op in TV-Story.

Vier jaar geleden zijn Luc en Bart ook getrouwd. "Maar dat heeft niets aan onze band veranderd. We zijn in de eerste plaats getrouwd om administratieve redenen. We hadden een samenlevingscontract, maar er is toch nog een groot verschil met het huwelijk", licht Luc toe.

Zijn partner Bart kreeg plots een vreselijke gedachte. "Toen een vriend tijdens zijn vakantie in Azië – waar wij ook vaak komen – werd opgenomen in het ziekenhuis, kwam Bart plots tot het besef: als mij iets zou overkomen, zou hij niet kunnen bewijzen dat hij mijn partner is en me misschien niet eens mogen bezoeken…"