Dit geheime plan van Meghan is de reden waarom we baby Archie tegenwoordig zo vaak te zien krijgen

Meghan Markle heeft een helse zomer achter de rug. Ze kreeg heel wat commentaar over zich heen. Ze werd afgerekend op het feit dat ze met een privéjet reist, maar ook de peperdure renovaties van haar woning lokten heel wat kwade reacties uit. Meghan probeert nu stiekem haar reputatie te redden dankzij haar tour door Afrika.

Meghan probeert zoveel mogelijk over te komen als ‘vrouw van het volk’. De hertogin zou zich volgens bronnen laten adviseren door de firma Sunshine Sachs. Het bedrijf uit LA staat bekend voor het bijstaan van celebrities met crisismanagement. “Meghan wist dat ze hulp nodig had, dus ze contacteerde enkele mensen bij het bedrijf die ze al kende en vertrouwde.”

De reis van Meghan en haar Prins Harry is een vakkundig uitgestippelde campagne om de publieke opinie te doen keren. Meghan wordt gefotografeerd terwijl ze op de grond zit en met haar kind speelt. De kleine prins Archie komt zo vaak mogelijk in beeld. Dat is een deel van hun plan. “Dat is wat het publiek wil. Daarvoor deelden ze slechts enkele formele foto’s, en werden ze er zelfs van beschuldigd dat ze hun kind verstopten.”

Maar het gaat verder dan dat. Ze draagt bewust geen dure kleding, maar ‘goedkopere’ stukken. Een jeansvestje van honderd euro, en jurken die ze al eens een keertje droeg toen ze nog zwanger was. Ook haar dure verlovingsring liet ze bewust thuis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.