André Hazes stevig op zijn plek gezet na uitspraak over zijn zoontje
André Hazes stevig op zijn plek gezet na uitspraak over zijn zoontje
Foto: YouTube

André Hazes heeft het op Instagram aan de stok met de beruchte moedermaffia. De zanger probeerde lollig te zijn, maar dat schoot bij sommige ouders in het verkeerde keelgat.

De commotie vindt plaats onder een foto van Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. Op het kiekje schittert hun kleine jongen in de armen van een man met een geschminkte torso. En dat detail ontgaat André Hazes niet. "Lekker die verf op z’n kleding van die gozer”, schrijft hij met een knipoog in de comments.

Hoewel zijn reactie als grapje bedoeld is, komt dit niet bij iedereen zo binnen. "Daar is een wasmachine voor", reageren de volgers van Monique. Volgens haar fans moet de Leef-zanger zich niet zo aanstellen. "Waar maak jij je druk om?", plaats iemand geïrriteerd. "Een kind hoort een kind te zijn en ja, die worden nou eenmaal vies.”

"Gelukkig is het maar een Stone Island shirt", grapt een persoon. Een tijdje geleden gaf de vader van André Junior nog aan zijn zoontje het liefst in dure kleding te zien. "Ik weet zeker als hij later mijn leeftijd heeft en hij gaat al zijn foto's terugkijken, dan ziet hij er altijd goed uit als papa hem heeft gekleed", aldus Dré.

https://www.instagram.com/p/B29ChqqIitx/

Meer nieuws

Meer nieuws

.