Zangeres Slongs kreeg een bittere pil te slikken: “Wat voor loser ben ik”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het was een hele tijd stil rond Charissa Parassiadis – alias Slongs – maar nu doorbreekt ze die stilte zelf. Met een tweede plaat en het boek ‘Lacht nor mij’.

Het was een hele tijd stil rond Charissa Parassiadis – alias Slongs – maar nu doorbreekt ze die stilte zelf. Dat doet de zangeres met een tweede plaat én het boek ‘Lacht nor mij’. Dat boek gaat over haar leven en haar helden. Sinds 2016 ging het even niet zo goed met anders altijd goedlachse Antwerpse.

“In 2016 ben ik gecrasht”, vertelt Slongs aan Het Laatste Nieuws. “Dat jaar was zwaar, met ‘ The Voice Kids’, ‘Liefde voor Muziek’, het succes van ‘Lacht nor mij’ en andere hits.” Slongs kreeg het vonnis ‘depressie’ te horen. Een burn-out, waaruit ze maar moeilijk uit kon klimmen.

De harde Slongs vroeg zich een hele tijd af waarom het haar net overkwam. “Wat voor loser ben ik?”, klonk het. Samen met een therapeut wist ze de ziekte te overwinnen en achteraf gezien bleek het voor de Antwerpse vooral een interessante periode. “Ik heb véél over mezelf geleerd”, aldus Slongs.