VTM

Vrouwen van speeddates zijn bijzonder negatief over Victor uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Is dat zo? Het was toch aan hen!”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Boer Victor (25) komt niet meteen over als een gevoelige romanticus. De vrouwen die met hem op speeddate gingen vinden hem afstandelijk en koel.

"Is dat zo? Ik vond dat het aan de meisjes was om mij uit mijn comfortzone te halen. Ik verwachtte dat ze dat op een originele manier zouden doen door mij interessante vragen te stellen, en mij zo uit mijn kot te lokken. Ik heb hen daar allemaal de mogelijkheid en de tijd voor gegeven", vertelt Victor in Dag Allemaal.

"Maar als dat wat minder vlot loopt, door de zenuwen bijvoorbeeld, begin ik hen uiteraard vragen te stellen. En dan wordt de toon automatisch iets zakelijker. Maar volgens mij zijn alle gesprekken toch redelijk vlot verlopen."

Victor kan verklaring waarom hij zo koel en zakelijk overkomt. "Ik leef al zes jaar alleen op een boerderij, waar ik van ’s morgens tot ’s avonds werk. Ik ben dus op mijn hoede als ik iemand nieuw ontmoet. En die Vlaamse meisjes komen dan ook nog eens exotisch over op mij”, lacht hij. “Maar geloof me, als ik op mijn gemak ben, gedraag ik mij helemaal anders."