Prinses Astrid en prins Lorenz hebben iets te vieren: “Mijn rots en mijn beste vriend”
Prinses Astrid en prins Lorenz hebben iets te vieren: “Mijn rots en mijn beste vriend”
Foto: Photonews

Twee weken na de geboorte van hun kleinzoon Maximilian hebben prinses Astrid en prins Lorenz opnieuw iets te vieren. Afgelopen zondag waren ze 35 jaar getrouwd. De kersverse grootouders bewierookten elkaar in een openhartig interview met het Franse blad Point de Vue.

“Het valt me moeilijk om onder woorden te brengen welke plaats hij in mijn leven inneemt, zo’n kracht en steun is hij voor mij. Mijn evenwicht, mijn rots”, bewierookt de zus van koning Filip haar man. Prins Lorenz prijst op zijn beurt zijn vrouw: “Wat ik vooral bij mijn echtgenote bewonder is de empathie die haar karakteriseert. Astrid geeft veel van zichzelf, veel affectie en liefde. Ze is ook iemand die luistert en aanmoedigt.”

“Weinig mensen beschikken over de gave van verwondering, en hebben de capaciteit om oprechte vreugde rondom hen te verspreiden”, omschrijft de prinses op haar beurt Lorenz’ grootste kwaliteit. “We hebben dezelfde smaak, we zien dezelfde dingen op hetzelfde moment en als we samen zijn lachen we veel. Ik kan oprecht zeggen dat mijn man ook mijn beste vriend is”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.