Meedogenloze Meghan Markle trapt de Queen op het hart: "Elizabeth was kwaad en triest tegelijk"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een voormalige nanny van prins Harry en Meghan Markle kan niet langer zwijgen. Ze doet in de Amerikaanse media een boekje open over Meghan. De hertogin zou zich heel controlerend gedragen. Zo sloeg ze onlangs een uitnodiging af van de Queen om te komen logeren in haar buitenverblijf in Schotland.

“Meghan en Harry werden begin september uitgenodigd door de Queen voor een vakantie. Zij nodigt haar familie altijd uit voor haar verblijf in het Schotse Balmoral. Maar Meghan stelde een veto, en zei dat Archie nog veel te jong was om zo’n afstanden af te leggen”, klinkt het. “Terwijl dat eigenlijk een excuus was. Meghan en Harry hadden er dan ook al vier verschillende trips opzitten door Europa.”

Door het besluit zou Markle op het hart van de Queen hebben getrapt. “Elizabeth was kwaad en triest tegelijk. Ze keek er naar uit om tijd door te brengen met de kleinkinderen”, aldus de nanny. Door de situatie zou ook het huwelijk met Harry soms onder druk komen te staan. “Harry zou willen dat ze zich meer als een traditionele Britse royal gedraagt. Maar Meghan heeft al gezegd dat ze nooit kan en zal worden zoals Kate Middleton.”