Christoff bezorgt bekende collega verrassing van formaat: “Ik sta perplex!”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft gisteren één van zijn bekende collega’s verrast. Michael Lanzo heeft met ‘Geloof, hoop en liefde’ een tweede plaat klaar. Die stelde de Belgium's got talent-winnaar van 2013 gisteren voor in Izegem. Wat Michael Lanzo vooraf niet wist, is dat Christoff ook kwam opdagen.

Als verrassing overhandigde Christoff het allereerste exemplaar van zijn nieuwe cd ‘Geloof, hoop en liefde’ aan Michael Lanzo. De zanger stond perplex en was geëmotioneerd. De twee werkten samen aan het lied Mama Leona, een nummer dat Lanzo opdraagt aan zijn grootmoeder. “Omdat Christoff net als mijn oma gelovig is, wou ik dat hij de tekst schreef. Ik vind het een pakkend lied. Elke keer als ik het zing, krijg ik een krop in de keel.”

“In ons WhatsApp-contact had ik de voorbije dagen meermaals gepolst of hij geen tijd had om langs te komen, maar door zijn deelname aan het tv-programma ‘Dancing With The Stars’ heeft hij het bijzonder druk. Ik wist natuurlijk niet dat mijn manager Chris deze ongelofelijke verrassing al geregeld had”, aldus een overdonderde Michael Lanzo.