Chris Van Tongelen komt tot opvallend besef over zijn dochter Lila-Jane: "Dat is zalig"
Chris Van Tongelen komt tot opvallend besef over zijn dochter Lila-Jane: "Dat is zalig"
Foto: Medialaan

Chris Van Tongelen (51) is acteur, Romeo-zanger, componist en papa van drie. Zijn dochter Lila-Jane eet hem de oren van het hoofd.

“Mijn dochter Lila-Jane logeert de komende drie weken fulltime bij Annelies en mij. Zalig om Lila zoveel te kunnen zien, maar al snel besef je dat ook je kind een drukke agenda heeft. Dat betekent dus dikwijls ‘taxi papa’. Ook sta ik ’s morgens om zeven uur op om Lila naar school te brengen en wil ik ze zoveel mogelijk van school halen”, zegt Chris Van Tongelen.

“En geloof me: Lila eet de oren van mijn hoofd. Ze zit natuurlijk in haar volle ontwikkeling en groei. En omdat ze veel sport, kan ze aardig wat naar binnen steken. Lila gaat niet graag op restaurant voor een uurtje. En zeker niet elke dag, want ze moet ook nog leren.  Dus maak ik zelf vers eten klaar. Lila eet graag wortel- en spinaziepuree met worst of een stukje kipfilet”, aldus Van Tongelen. “Gelukkig maar, want er schuilt geen nieuwe man in mij”, bekent hij. “Meestal doet ons moeder de was en de plas.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.