Bijzonder openhartige Natalia kent het geslacht van haar kindje al

bron: nieuws365/VIER
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Natalia is ondertussen 15 weken zwanger. Bij 'Gert Late Night' vertelde ze openhartig hoe ze die zwangerschap ervaart.

Wanneer Gert Verhulst haar vroeg hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was gaf Natalia een doodeerlijk antwoord. "'s Morgens op de wc, om half zes. Met zo'n test", lacht ze. "Ik ben nogal onregelmatig en ik schrok ervan dat ik toch al meer dan veertig dagen niks had gezien. Mijn vriend zei toen dat ik misschien toch eens zo'n zwangerschapstest moest gaan halen."

"Ik heb mijn spiraaltje in Barbados laten verwijderen en ze zeiden dat we zes maanden zouden moeten wachten. Maar na drie maanden was het al raak. Ik prijs mezelf heel gelukkig en ik ben ook heel dankbaar dat het op mijn 38 nog gebeurd is, want op die leeftijd denk je daar toch wel even over na", zei ze.

"Ik had de gedachte aan kinderen even afgezworen na het overlijden van mijn vader", gaf ze ook toe. "Toen zag ik dat precies nog niet zitten. Het was een samenloop van omstandigheden, carrière en de juiste man nog niet tegengekomen." Natalia zei al te weten of het een jongen of een meisje wordt, maar dat wou ze nog even geheim houden.