Mathias Vergels heeft schitterend nieuws te melden: “Efkes niet goed van”

bron: Showbizzsite/nieuws365
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Mathias Vergels is vooral bekend als Lowieke in de Eén-soap ‘Thuis’. Maar ook zijn zangcarrière zit in de lift. Hij heeft een nieuwe single gelanceerd, dat meldt Showbizzsite.

Na het succes van de single ‘Wij alleen’ en het bekroonde Zomerhit-nummer ‘Helena’, lanceert Mathias Vergels een nieuwe single: ‘1 Keer voor altijd’. “Het is niet autobiografisch, maar ik kan mij goed identificeren met de tekst, want dat gelukzalige liefdesgevoel klinkt als muziek m’n oren”, klinkt het bij Mathias.

Mathias heeft een goedgevulde zomer achter de rug, het gaat dus goed met zijn zangcarrière. "Ik heb nu eenmaal de chance dat ik met zo'n toffe bende getalenteerde muzikanten het podium mag delen, waardoor ik maximaal geniet van de optredens en concerten", zegt Vergels.

“De mooiste complimenten kwamen van een organisator die ons zei dat we, in vergelijking met twee jaar eerder, sterk gegroeid zijn als band en volwassener klinken. Ik was er efkes niet goed van, maar het is één van de redenen waarom ik muziek maken en optreden zo tof vind", zegt Mathias.

Je kunt de single ‘1 Keer voor altijd’ streamen en digitaal aankopen via iTunes. De debuut-cd van Mathias Vergels verschijnt in januari.