VTM

VTM pakt uit met opvallend nieuws: Dit gloednieuw programma zal de strijd aangaan met ‘De Slimste Mens’

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
VTM pakt uit met een praatprogramma. Davy Parmentier (36), creactief directeur van VTM, zal de nieuwe talkshow presenteren.

De talkshow, die voorlopig nog geen naam heeft, start op maandag 28 oktober. Die datum is niet toevallig gekozen. ‘Gert late night’ op Vier gaat dan in z'n winterslaap en ‘Vandaag’-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis neemt een weekje herfstvakantie. Parmentier begint dus zonder rechtstreekse concurrentie aan zijn show.

Wel krijgt de nieuwe talkshowhost een andere flinke tegenstrever op zijn bord. Op 28 oktober gaat ook ‘De slimste mens' ter wereld van start. Erik Van Looy begint er iedere weekavond aan rond 21.30 uur, waardoor het laatste deel van de quiz overlapt met Parmentiers show. Die staat namelijk van maandag tot en met vrijdag rond 22.30 uur geprogrammeerd.

Het is voorlopig een groot geheim hoe het programma er precies zal uitzien. Op enkele details na. Zo komen er alvast dagelijkse rubrieken met onder meer Andy Peelman. Ook Bruno Wyndaele, in een ver verleden de presentator en bedenker van 'De laatste show', is aan boord.