Meghan Markle trapt de andere Britse royals op de tenen: “Ze háát dit”
Meghan Markle trapt de andere Britse royals op de tenen: “Ze háát dit”
Foto: Photonews

Meghan Markle blijft de gemoederen bedaren. De hertogin van Sussex weigert in het klassieke patroon van ‘Britse royal’ te stappen. Dat heeft haar al heel wat kritiek opgeleverd. Onlangs nog weigerde ze mee op familievakantie te gaan naar Schotland, tot grote teleurstelling van haar schoonfamilie.

Meghan Markle speelde enkele jaren geleden nog mee in de populaire Amerikaanse serie ‘Suits’. Volgens de gerespecteerde Amerikaanse royaltykenner Sally Bedell Smith (71) heeft de echtgenote van prins Harry heimwee naar haar verleden als Hollywoodactrice. “Dat krijg je er zomaar niet uit. De gewoonten en zeden van Hollywood druisen volledig in tegen die van Buckingham Palace. De glamour en glitter, de pronkzucht ook… Al die zaken vloeken met de discretie van de Britse royals. Meghan is gewoon een Hollywoodster gebleven. Ze vertoont daardoor divagedrag. De zogezegd dienende rol van de royals, dat is niets voor haar. En Meghan háát het om in die duffe landhuizen en kille kastelen te wonen. Ze heeft heimwee naar Hollywood. Zo simpel is het”, lezen we in TV Familie.

Het gemis zou zo diep zitten dat Meghan er stiekem naar verlangt een vervolg te breien aan haar acteercarrière. “Ze mist haar kunstzinnige, glamoureuze vrienden uit New York, de Californische zon én de aandacht en rode lopers. Vandaar dat ze, tot ergernis van het Britse volk, nu samen met Harry op zoek is naar een villa in Malibu Beach. Ze wil weer zo veel mogelijk tijd in Los Angeles doorbrengen. En stiekem droomt ze ervan om opnieuw te gaan acteren. Tja…”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.