Pommeline rekent af met gemene pesters: “Triestig dat volwassenen zoiets doen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Na het nieuws over haar nieuwe tattoo verspreidden kreeg ‘Tempation’-Pommeline het zwaar te verduren. Ze kreeg tal van negatieve reacties en daar rekent ze nu mee af.

“Er moet me iets van het hart”, laat een geëmotioneerde Pommeline weten via Instagram. De blondine kreeg namelijk te kampen met een pak negatieve reacties na het nieuwe over haar nieuwe tattoo. “Wat ik deel op sociale media komt nu eenmaal in de kranten, daar beslis ik niet over”, legt ze uit aan de haters.

De reacties die Pommeline kreeg gingen ook wel echt ver. Zelfs baby Pia werd erbij gehaald. “En dat heeft er niets mee te maken”, aldus de blondine. Men zou haar erop afrekenen dat ze betaalt voor een hele grote tattoo, terwijl baby Pia centen nodig had voor een medicijn. Maar ook Pommeline stuurde meerdere sms’jes en ze vraagt dan ook iedereen om dat er buiten te laten.

“Sorry, maar ik kan er niet meer tegen”, gaat ze verder. Respect is volgens Pommeline ver te zoeken tegenwoordig en mensen zou zich voor niks meer schamen. “En dat voor ‘volwassenen’, triestig”, aldus de ex van Fabrizio.

Tags pommeline