Deelnemer uit 'Belgium’s Got Talent' is vermist: “Kans op goede afloop is klein”

bron: Showbizzsite/Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Sinds zondagmiddag 14 uur zijn Kurt Huberecht en zijn vriendin Nathalie Fiers vermist. De twee gingen voor de kust van Nieuwpoort het water in om haar een scheepswrak te duiken. Het koppel kwam echter niet terug naar het wateroppervlak en er werd meteen alarm geslagen. Ze konden na een urenlange zoektocht niet meer teruggevonden worden.

Kurt Huberecht is geen onbekende. Hij nam in 2016 als Kurt Katana deel aan 'Belgium’s Got Talent' op VTM en maakte toen echt wel indruk met zijn goochelkunsten. Zijn auditie resulteerde in 4 ja’s en een staande ovatie van het aanwezige publiek.

Zaterdagavond plaatste Kurt nog een bericht op zijn Facebookpagina, ondertussen wachten familie en vrienden bang af op nieuws. Maandagochtend is de reddingshelikopter opnieuw opgestegen in de hoop dat Nathalie en Kurt ergens op het wateroppervlak drijven. De twee zijn ervaren duikers, de kans is niet onbestaande dat zij ergens op de Noordzee nog opgemerkt zullen worden. “We hebben nog een klein sprankeltje hoop, maar de kans op een goede afloop wordt elke minuut kleiner”, zegt de papa van Nathalie.