Vertrouwenspersoon van Diana doet onthulling over haar verhouding met Dodi Al-Fayed : “Dit verafschuwde ze bij hem”

Op 31 augustus was het 22 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam in een auto-ongeluk in Parijs. Ook haar minnaar Dodi Al-Fayed en de chauffeur kwamen toen om, zij waren op slag dood.

Volgens Simone Simmons, handlezeres en genezer bij wie Diana vaak te rade ging, was de prinses helemaal niet van plan om met Dodi te trouwen, en is er over hun relatie veel onzin verkocht. “Haar relatie met Dodi was helemaal niet serieus”, vertelt Simmons. “Ze kenden elkaar nog maar een goeie twee weken. Sommigen beweren dat ze verloofd waren. Flauwekul! Ze hield helemaal niet van Dodi. Dodi was een cocaïneverslaafde en werd gemanipuleerd door zijn vader. Diana zou nooit met hem trouwen. Nooit!”

“Trouwens, ze hield helemaal niet van behaarde mannen. En Dodi had véél haar. Vooral op zijn rug. Dat verafschuwde ze! Ze heeft me dat meermaals tijdens onze sessies verteld. Ze was altijd heel eerlijk tegen me. En ik tegen haar. Dat stoorde haar soms. ‘Je hoeft zo rechtuit niet te zijn’, zei ze dan. Als ze een nieuwe vriend had, kwam ze altijd bij mij op visite. En dan vertelde ik haar altijd of die persoon goed of slecht voor haar was. En Dodi was slecht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.