Jani Kazaltzis neemt drastisch besluit dankzij ‘Dancing With The Stars’: “Ik kan dat niet”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er is geen ontsnappen aan Jani Kazaltzis dit najaar. In ‘Zo Man Zo Vrouw’ fileert hij met scherp oog en radde tong de kleerkasten van Vlaanderen, en binnenkort geeft hij ook het beste van zichzelf in ‘Dancing With The Stars’.

Jani Kazaltzis staat dit jaar zelf op de dansvloer in ‘Dancing With The Stars’. Vorig jaar was hij nog co-host van het programma, aan de zijde van Gert Verhulst. Een leerrijke ervaring voor Jani, maar hij weet nu dat een liveshow presenteren niks voor hem is. “Gert is een klasse apart, een extreem getalenteerde man. Hij kan de baas zijn in zo’n talkshow zonder arrogant te zijn. Zo iemand heb je nodig om zo’n show te doen werken. ’t Was dankbaar om naast hem te staan. Geloof me, in zo’n liveshow loopt heel wat fout, maar hij vangt dat met sprekend gemak op. Ik bleef wel bang, maar dan vooral voor fouten die ikzelf zou maken”, zegt Jani.

De stylist is tot een besef gekomen. “Live presenteren is m’n ding niet, weet ik nu, maar dat heb ik over zoveel dingen gezegd in het verleden. Ik had trouwens altijd verkondigd: ‘Laat me iets live doen, en ik neem ontslag.’ Ik ben blij dat ik het toch gedaan heb, hoor, ’t was leerrijk. Live presenteren, dat moet je gewoon veel doen eer je daar goed in kan worden. En ik ben gewoon geen Gert, An Lemmens of Koen Wauters. Die presenteren vanuit een zetel.”