Fabrizio vertelt eindelijk de wrede waarheid over relatiebreuk met Pommeline: “Ik heb dat heel lang verzwegen”
Fabrizio vertelt eindelijk de wrede waarheid over relatiebreuk met Pommeline: “Ik heb dat heel lang verzwegen”
Foto: Photonews

Over de relatiebreuk tussen Fabrizio (27) en Pommeline (25) is al heel wat inkt gevloeid. De twee namen als gelukkig koppel deel aan ‘Temptation VIPS’, maar halverwege het seizoen werd het al duidelijk dat hun relatie geen stand hield en hun verloving intussen werd afgeblazen.

Fabrizio vertelt nu waarom het precies fout liep. De twee bevestigden de breuk inmiddels, en het is ondertussen ook duidelijk dat hun romance niet tijdens hun deelname aan ‘Temptation VIPS’, maar wel in ons land op de klippen is gelopen. Na zijn deelname bleef Fabrizo het dan ook té gezellig maken met verleidster Julia. Fabrizio laat ook optekenen dat hij meer vrijheid wilde na zijn bewogen deelname aan ‘Temptation VIPS’.

“En dat heeft uiteindelijk voor de breuk gezorgd”, klinkt het bij Fabrizio. “Want uiteindelijk heb ik dan toch stiekem afgesproken met Julia. Ik heb dat heel lang verzwegen.” Fabrizio kon naar eigen zeggen zijn gevoelens voor Julia niet tegenhouden, ook al wist hij maar al te goed wat de gevolgen zouden zijn voor zijn relatie met Pommeline. “Hoe mooi het ook is geweest tussen ons, het is er niet meer. Niet alleen haar wereld stortte in, maar ook die van mij. Maar dat trok ik mij op dat moment niet aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.